OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Im więcej tym rażniej

Dla tych którzy cenią sobie pobyt w większym gronie rodzinnym czy też wsród najbliższych przyjaciół.
Termin od 30-08-2020 do 30-03-2021.
Pakiet minimum 7 nocy gdzie drugi pokój tego samego typu oraz w tym samym terminie jedynie za 50% ceny.
Pakiet uzależniony od typu pokoju.

od 1470zł

W środku tygodnia...

Oferta dla osób którzy chcieliby odpocząć od zgiełku weekendówą oraz spędzić ten czas w zacisznym miejscu nad Polskim morzem.
Termin od 30-08-2020 do 30-03-2021.
Pakiet minimum 3 nocy obejmujący 15% rabatu.
Pakiet dla 2 osób i więcej.

od 357zł

Weekend w Przystani

Chcesz odpocząć od trudów mijającego tygodnia, stresów w pracy i ciągłych problemów. Zapraszamy do Przystani Rozewie gdzie na pewno odnajdziesz spokój oraz pełen relaks. .
Termin weekendy do 04.09.2020.
Pakiet 2 nocy uwzględniający 10% rabatu z możliwością przedłużenia.
Pakiet obejmujący wszystkie typy pokoi/apartamenty

od 252zł

DAREK ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Czysty przyjemny hotel z bardzo miłą obsługą. Zamierzamy tu jeszcze wrócić.

06-07-12

Joanna Wieluńska ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Witam w 100 zgadzam się z pozostałymi opiniami dzika czysta plaża okolica również urocza. Właściciel mega miły a ośrodek naprawdę SUPER w pokoju niezwykle wygodne łóżko a w łazience czysto i pachnąco Polecam wszystkim którzy chcą się zresetować na łonie natury.

28-06-12

Katarzyna ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Polecam Przystań Rozewie tym którzy zmęczeni są tłumem na plaży którzy szukają chwili oddechu w codziennym zagonionym świecie. Jestem zauroczona plażą widokami i przyrodą którą można podziwiać nawet z okna super widok na latarnię morską. Warunki w Przystani super wszystko czyste i pachnące. Planuję wracać do Przystani

26-06-12

ANITA KTONIEWSKA ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

ten kto czyta te opinie niech sie wogóle nie zastanawia.Byłam w Przystani i przyjade jeszcze w lipcu.Najpiękniej jest na plaży.żadnych tłumówkrzykówpsówśmieci..nie leży się w kapslach i kipach.dookoła dziewicza wręcz przyroda.super..i to powietrze.wracam naładowana do codzienności.najlepiej wydane 5 stów w tym roku.polecam

23-06-12

Jarosław Rybicki ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

polecam serdecznie wszystkim którzy mają dość wszystkiego.W Przystani Rozewie znajdziecie święty spokój.relaksujący pokój z dużym pachnącym lasem balkonem dzika plaża i okolica jeszcze nie zdewastowana przez turystóważ cieszy oko.Polecam spacerowiczom i rowerzystom..a pod prysznicem zawsze gorąca woda.dla mnie raj na ziemi.5

22-06-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Przylądek Rozewie...

to północny skrawek Kępy Swarzewskiej, najdalej na północ wysunięty punkt Polski (54*50`N).

W przeszłości miały tu...

miejsce wydarzenia ważne dla historii naszego kraju, m.in. dwie bitwy morskie floty gdańskiej z okrętami krzyżackimi, przymusowe lądowanie króla Zygmunta III Wazy oraz początek "potopu szwedzkiego".

WYBRANE ZDJĘCIA