OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Weekend w Przystani

Chcesz odpocząć od trudów mijającego tygodnia, stresów w pracy i ciągłych problemów. Zapraszamy do Przystani Rozewie gdzie na pewno odnajdziesz spokój oraz pełen relaks. .
Termin weekendy do 29.05.2024 (z wyjątkiem 29.03.2024-01.04.2024 oraz 26.04.2024-06.05.2024) jak również od 01.10.2024.
Pakiet 2 nocy uwzględniający 5% rabatu z możliwością przedłużenia.
Pakiet obejmujący wszystkie typy pokoi/apartamenty oraz dostępny jedynie telefonicznie.

od 329zł

Im więcej tym raźniej

Dla tych którzy cenią sobie pobyt w większym gronie rodzinnym czy też wsród najbliższych przyjaciół.
Termin do 29-05-2024 (z wyłączeniem 29.03.2024-01.04.2024 oraz 26.04.2024-06.05.2024) jak również od 01.10.2024.
Pakiet minimum 7 nocy gdzie drugi pokój tego samego typu oraz w tym samym terminie jedynie za 50% ceny.
Pakiet uzależniony od typu pokoju oraz nie dostępny w systemie rezerwacji on-line.

od 1816,5zł (cena za dwa pokoje dwuosobowe)

Boże Ciało w Rozewiu

Jeszcze nie wakacje ale już prawie. Dlaczego by nie zacząć ich odrobinę wcześniej i spędzić wolne dni nad morzem, płacąc promocyjną cenę jak i jednocześnie unikając wakacyjnych tłoków. Oferta dla dwóch osób z możliwością rozszerzenia.
Termin od 30-05-2024 do 02-06-2024.
Pakiet 3 nocy uwzględniający 10% zniżki.
Pakiet dla 2 osób/2+ (z dodatkową opłatą).

od 572,5zł

DAREK ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Czysty przyjemny hotel z bardzo miłą obsługą. Zamierzamy tu jeszcze wrócić.

06-07-12

Joanna Wieluńska ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Witam w 100 zgadzam się z pozostałymi opiniami dzika czysta plaża okolica również urocza. Właściciel mega miły a ośrodek naprawdę SUPER w pokoju niezwykle wygodne łóżko a w łazience czysto i pachnąco Polecam wszystkim którzy chcą się zresetować na łonie natury.

28-06-12

Katarzyna ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Polecam Przystań Rozewie tym którzy zmęczeni są tłumem na plaży którzy szukają chwili oddechu w codziennym zagonionym świecie. Jestem zauroczona plażą widokami i przyrodą którą można podziwiać nawet z okna super widok na latarnię morską. Warunki w Przystani super wszystko czyste i pachnące. Planuję wracać do Przystani

26-06-12

ANITA KTONIEWSKA ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

ten kto czyta te opinie niech sie wogóle nie zastanawia.Byłam w Przystani i przyjade jeszcze w lipcu.Najpiękniej jest na plaży.żadnych tłumówkrzykówpsówśmieci..nie leży się w kapslach i kipach.dookoła dziewicza wręcz przyroda.super..i to powietrze.wracam naładowana do codzienności.najlepiej wydane 5 stów w tym roku.polecam

23-06-12

Jarosław Rybicki ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

polecam serdecznie wszystkim którzy mają dość wszystkiego.W Przystani Rozewie znajdziecie święty spokój.relaksujący pokój z dużym pachnącym lasem balkonem dzika plaża i okolica jeszcze nie zdewastowana przez turystóważ cieszy oko.Polecam spacerowiczom i rowerzystom..a pod prysznicem zawsze gorąca woda.dla mnie raj na ziemi.5

22-06-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Przylądek Rozewie...

to północny skrawek Kępy Swarzewskiej, najdalej na północ wysunięty punkt Polski (54*50`N).

Latarnia morska Rozewie...

ma największy zasięg nominalny ze wszystkich latarni polskiego wybrzeża.

WYBRANE ZDJĘCIA