OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Rodzinny wypoczynek

Pakiet przeznaczony dla dużej rodziny bądź grupy maksymalnie do 6 osób. Pobyt w apartamencie.
Termin od 26-06-2021 do 29-08-2021.
Pakiet minimum 7 nocy.
Pakiet dla 6 osób.

2961zł

Wielkanoc nad morzem

Oferta dla osób którzy chcieliby spędzić czas wolny nad Polskim morzem w ciszy i spokoju. Propozycja dla dwóch osób z możliwość rozszerzenia oferty.
Termin od 03-04-2021 do 11-04-2021.
Pakiet minimum 4 nocy.
Pakiet dla 2 osób/2+ (dodatkowa opłata).

od 576zł

W środku tygodnia...

Oferta dla osób którzy chcieliby odpocząć od zgiełku weekendówą oraz spędzić ten czas w zacisznym miejscu nad Polskim morzem.
Termin do 29-05-2021 (z wyłączeniem 03.04.2021 oraz 01.05.2021-09.05.2021).
Pakiet minimum 3 nocy obejmujący 15% rabatu.
Pakiet dla 2 osób i więcej.

od 331,5zł

DAREK ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Czysty przyjemny hotel z bardzo miłą obsługą. Zamierzamy tu jeszcze wrócić.

06-07-12

Joanna Wieluńska ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Witam w 100 zgadzam się z pozostałymi opiniami dzika czysta plaża okolica również urocza. Właściciel mega miły a ośrodek naprawdę SUPER w pokoju niezwykle wygodne łóżko a w łazience czysto i pachnąco Polecam wszystkim którzy chcą się zresetować na łonie natury.

28-06-12

Katarzyna ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Polecam Przystań Rozewie tym którzy zmęczeni są tłumem na plaży którzy szukają chwili oddechu w codziennym zagonionym świecie. Jestem zauroczona plażą widokami i przyrodą którą można podziwiać nawet z okna super widok na latarnię morską. Warunki w Przystani super wszystko czyste i pachnące. Planuję wracać do Przystani

26-06-12

ANITA KTONIEWSKA ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

ten kto czyta te opinie niech sie wogóle nie zastanawia.Byłam w Przystani i przyjade jeszcze w lipcu.Najpiękniej jest na plaży.żadnych tłumówkrzykówpsówśmieci..nie leży się w kapslach i kipach.dookoła dziewicza wręcz przyroda.super..i to powietrze.wracam naładowana do codzienności.najlepiej wydane 5 stów w tym roku.polecam

23-06-12

Jarosław Rybicki ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

polecam serdecznie wszystkim którzy mają dość wszystkiego.W Przystani Rozewie znajdziecie święty spokój.relaksujący pokój z dużym pachnącym lasem balkonem dzika plaża i okolica jeszcze nie zdewastowana przez turystóważ cieszy oko.Polecam spacerowiczom i rowerzystom..a pod prysznicem zawsze gorąca woda.dla mnie raj na ziemi.5

22-06-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Latarnia morska Rozewie...

ma największy zasięg nominalny ze wszystkich latarni polskiego wybrzeża.

Powszechnie wiadomo...

że istnieją dwie latarnie, Nowa i Stara to jednak ta Stara Latarnia z 1822, podwyższana, oraz kilkakrotnie modernizowana wskazuje drogę statkom.

WYBRANE ZDJĘCIA