OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Im więcej tym raźniej

Dla tych którzy cenią sobie pobyt w większym gronie rodzinnym czy też wsród najbliższych przyjaciół.
Termin do 26-05-2022 (z wyłączeniem 15.04.2022-18.04.2022 oraz 29.04.2022-03.05.2022).
Pakiet minimum 7 nocy gdzie drugi pokój tego samego typu oraz w tym samym terminie jedynie za 50% ceny.
Pakiet uzależniony od typu pokoju.

od 1417,5zł

Pobyt we dwoje

Chcesz odpocząć od trudów mijającego tygodnia, stresów w pracy i ciągłych problemów. Zapraszamy do Przystani Rozewie gdzie na pewno odnajdziesz spokój oraz pełen relaks.
Termin od 24.06.2022-28.08.2022.
Pakiet 10 nocy z możliwością przedłużenia.
Pakiet dla 2 osób.

od 2070zł

Przygoda rodzinna

Pobyt w pokoju rodzinnym dla rodzinny z jednym lub dwójką dzieci powyżej 10 lat (dla trzeciego dziecka do lat 3 pobyt jest bezpłatny).
Termin od 24-06-2022 do 28-08-2022.
Pakiet minimum 10 nocy.
Pakiet maksymalnie dla 4 osób.

od 3060zł

DAREK ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Czysty przyjemny hotel z bardzo miłą obsługą. Zamierzamy tu jeszcze wrócić.

06-07-12

Joanna Wieluńska ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Witam w 100 zgadzam się z pozostałymi opiniami dzika czysta plaża okolica również urocza. Właściciel mega miły a ośrodek naprawdę SUPER w pokoju niezwykle wygodne łóżko a w łazience czysto i pachnąco Polecam wszystkim którzy chcą się zresetować na łonie natury.

28-06-12

Katarzyna ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Polecam Przystań Rozewie tym którzy zmęczeni są tłumem na plaży którzy szukają chwili oddechu w codziennym zagonionym świecie. Jestem zauroczona plażą widokami i przyrodą którą można podziwiać nawet z okna super widok na latarnię morską. Warunki w Przystani super wszystko czyste i pachnące. Planuję wracać do Przystani

26-06-12

ANITA KTONIEWSKA ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

ten kto czyta te opinie niech sie wogóle nie zastanawia.Byłam w Przystani i przyjade jeszcze w lipcu.Najpiękniej jest na plaży.żadnych tłumówkrzykówpsówśmieci..nie leży się w kapslach i kipach.dookoła dziewicza wręcz przyroda.super..i to powietrze.wracam naładowana do codzienności.najlepiej wydane 5 stów w tym roku.polecam

23-06-12

Jarosław Rybicki ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

polecam serdecznie wszystkim którzy mają dość wszystkiego.W Przystani Rozewie znajdziecie święty spokój.relaksujący pokój z dużym pachnącym lasem balkonem dzika plaża i okolica jeszcze nie zdewastowana przez turystóważ cieszy oko.Polecam spacerowiczom i rowerzystom..a pod prysznicem zawsze gorąca woda.dla mnie raj na ziemi.5

22-06-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Latarnia morska Rozewie...

ma największy zasięg nominalny ze wszystkich latarni polskiego wybrzeża.

Blaski świetlne latarni morskiej...

imienia Stefana Żeromskiego następują co 3 sekundy i widoczne są z odległości 23,4 mil morskich.

WYBRANE ZDJĘCIA