OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Wielkanoc nad morzem

Oferta dla osób którzy chcieliby spędzić czas wolny nad Polskim morzem w ciszy i spokoju. Propozycja dla dwóch osób z możliwość rozszerzenia oferty.
Termin od 10-04-2020 do 19-04-2020.
Pakiet minimum 4 nocy.
Pakiet dla 2 osób/2+ (dodatkowa opłata).

od 540zł

Weekend we dwoje

Chcesz odpocząć od trudów mijającego tygodnia, stresów w pracy i ciągłych problemów. Zapraszamy do Przystani Rozewie gdzie na pewno odnajdziesz spokój oraz pełen relaks. .
Termin weekendy do 05.04.2020, 08-24.05.2020 oraz wszystkie od 09.10.2020.
Pakiet 2 nocy z możliwością przedłużenia.
Pakiet dla 2 osób.

od 218zł

Odpoczynek dla dwojga

Pakiet dla dwóch osób obejmujący co najmniej 7 dni, zawierjący zniżkę 10%.
Termin od 27-06-2020 do 30-08-2020.
Pakiet minimum 7 nocy.
Pakiet dla 2 osób

od 1197zł

DAREK ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Czysty przyjemny hotel z bardzo miłą obsługą. Zamierzamy tu jeszcze wrócić.

06-07-12

Joanna Wieluńska ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Witam w 100 zgadzam się z pozostałymi opiniami dzika czysta plaża okolica również urocza. Właściciel mega miły a ośrodek naprawdę SUPER w pokoju niezwykle wygodne łóżko a w łazience czysto i pachnąco Polecam wszystkim którzy chcą się zresetować na łonie natury.

28-06-12

Katarzyna ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Polecam Przystań Rozewie tym którzy zmęczeni są tłumem na plaży którzy szukają chwili oddechu w codziennym zagonionym świecie. Jestem zauroczona plażą widokami i przyrodą którą można podziwiać nawet z okna super widok na latarnię morską. Warunki w Przystani super wszystko czyste i pachnące. Planuję wracać do Przystani

26-06-12

ANITA KTONIEWSKA ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

ten kto czyta te opinie niech sie wogóle nie zastanawia.Byłam w Przystani i przyjade jeszcze w lipcu.Najpiękniej jest na plaży.żadnych tłumówkrzykówpsówśmieci..nie leży się w kapslach i kipach.dookoła dziewicza wręcz przyroda.super..i to powietrze.wracam naładowana do codzienności.najlepiej wydane 5 stów w tym roku.polecam

23-06-12

Jarosław Rybicki ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

polecam serdecznie wszystkim którzy mają dość wszystkiego.W Przystani Rozewie znajdziecie święty spokój.relaksujący pokój z dużym pachnącym lasem balkonem dzika plaża i okolica jeszcze nie zdewastowana przez turystóważ cieszy oko.Polecam spacerowiczom i rowerzystom..a pod prysznicem zawsze gorąca woda.dla mnie raj na ziemi.5

22-06-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

142 stopnie trzeba pokonać...

aby wejść na szczyt latarni morskiej w Rozewiu. Warto się nieco wysilić, bo z góry można obejrzeć wybrzeże Bałtyku, Jastrzębią Górę i okolicę. Widok przy ładnej pogodzie niezapomniany.

Latarnia morska Rozewie...

ma największy zasięg nominalny ze wszystkich latarni polskiego wybrzeża.

WYBRANE ZDJĘCIA