OPINIE



WYBRANE PAKIETY

W środku tygodnia...

Oferta dla osób którzy chcieliby odpocząć od zgiełku weekendówą oraz spędzić ten czas w zacisznym miejscu nad Polskim morzem.
Termin do 29-05-2021 (z wyłączeniem 03.04.2021 oraz 01.05.2021-09.05.2021).
Pakiet minimum 3 nocy obejmujący 15% rabatu.
Pakiet dla 2 osób i więcej.

od 331,5zł

Im więcej tym raźniej

Dla tych którzy cenią sobie pobyt w większym gronie rodzinnym czy też wsród najbliższych przyjaciół.
Termin do 29-05-2021 (z wyłączeniem 03.04.2021-11.04.2021 oraz 01.05.2021-09.05.2021).
Pakiet minimum 7 nocy gdzie drugi pokój tego samego typu oraz w tym samym terminie jedynie za 50% ceny.
Pakiet uzależniony od typu pokoju.

od 1365zł

Wielkanoc nad morzem

Oferta dla osób którzy chcieliby spędzić czas wolny nad Polskim morzem w ciszy i spokoju. Propozycja dla dwóch osób z możliwość rozszerzenia oferty.
Termin od 03-04-2021 do 11-04-2021.
Pakiet minimum 4 nocy.
Pakiet dla 2 osób/2+ (dodatkowa opłata).

od 576zł

Mariusz Uliczka ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Witam. Czy mozna do was przyjechać ze zwierzątkiem a dokładnie fretka Fretka ma swój zamykany transporter. Nie gryzie i nie niszczy. Proszę o odpowiedź.

11-06-12

Paweł Goyke ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Świetny obiektSuper warunkibardzo czysto i nowocześniezupełnie przy lesie i bardzo zacisznie.Dla maluchów plac zabaw wewnątrz i na zewnątrz i to powietrze..coś smacznego.Wygodne łóżkamiła pościelodprężąjące otoczenie..po to właśnie przyjechaliśmy i polecamy wszystkim.A nasz alergiczny synek nawet nie kichnął.SUPER KLIMAT

25-05-12

Aleksandra Knitter ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Rewelacyjne miejsce do odpoczynku. Zdecydowaliśmy się pojechac tam w kwietniowy weekend ale nie żałujemy. Wygodne komfortowo urządzone zapewniające ciszę i spokój a jednocześnie przygotowane na wszelkie potrzeby swoich gości. Przemiła obsługa. To miejsce do którego zamierzamy wracac. Dziękujemy

03-05-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Już w najstarszej znanej...

flamandzkiej locji z połowy XV w. znajduje się opis przylądka Resehoned – dzisiejszego Rozewia (po kaszubsku Blëza).

Latarnia morska Rozewie...

ma największy zasięg nominalny ze wszystkich latarni polskiego wybrzeża.

WYBRANE ZDJĘCIA