OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Wielkanoc nad morzem

Oferta dla osób którzy chcieliby spędzić czas wolny nad Polskim morzem w ciszy i spokoju. Propozycja dla dwóch osób z możliwość rozszerzenia oferty.
Termin od 10-04-2020 do 19-04-2020.
Pakiet minimum 4 nocy.
Pakiet dla 2 osób/2+ (dodatkowa opłata).

od 540zł

Odpoczynek dla dwojga

Pakiet dla dwóch osób obejmujący co najmniej 7 dni, zawierjący zniżkę 10%.
Termin od 27-06-2020 do 30-08-2020.
Pakiet minimum 7 nocy.
Pakiet dla 2 osób

od 1197zł

Mała rodzina

Pakiet przeznaczony dla rodziny składającej się z dwóch osób dorosłych i jednego dziecka do lat 10 (dla drugiego dziecka do lat 3 pobyt jest bezpłatny).
Termin od 27-06-2020 do 30-08-2020.
Pakiet minimum 7 nocy.
Pakiet dla 3 osób

od 1480,5zł

Mariusz Uliczka ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Witam. Czy mozna do was przyjechać ze zwierzątkiem a dokładnie fretka Fretka ma swój zamykany transporter. Nie gryzie i nie niszczy. Proszę o odpowiedź.

11-06-12

Paweł Goyke ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Świetny obiektSuper warunkibardzo czysto i nowocześniezupełnie przy lesie i bardzo zacisznie.Dla maluchów plac zabaw wewnątrz i na zewnątrz i to powietrze..coś smacznego.Wygodne łóżkamiła pościelodprężąjące otoczenie..po to właśnie przyjechaliśmy i polecamy wszystkim.A nasz alergiczny synek nawet nie kichnął.SUPER KLIMAT

25-05-12

Aleksandra Knitter ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Rewelacyjne miejsce do odpoczynku. Zdecydowaliśmy się pojechac tam w kwietniowy weekend ale nie żałujemy. Wygodne komfortowo urządzone zapewniające ciszę i spokój a jednocześnie przygotowane na wszelkie potrzeby swoich gości. Przemiła obsługa. To miejsce do którego zamierzamy wracac. Dziękujemy

03-05-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Już w najstarszej znanej...

flamandzkiej locji z połowy XV w. znajduje się opis przylądka Resehoned – dzisiejszego Rozewia (po kaszubsku Blëza).

Przylądek Rozewie...

to północny skrawek Kępy Swarzewskiej, najdalej na północ wysunięty punkt Polski (54*50`N).

WYBRANE ZDJĘCIA