OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Wrześniowy Relaks

Oferta w szczególności przygotowana dla studentów którzy wciąż jeszcze mogą cieszyć się wakacjami jak i tych których czekają jeszcze egzaminy ale czas nauki chcieli by spędzić w zacisznym miejscu nad Polskim morzem. Oczywiście oferta dostępna dla wszystkich zainteresowanych. Zapraszamy do rezerwacji.
Termin od 31-08-2020 do 04-10-2020.
Pakiet minimum 4 nocy.
Pakiet dla 2 osób.

od 504zł

Weekend we dwoje

Chcesz odpocząć od trudów mijającego tygodnia, stresów w pracy i ciągłych problemów. Zapraszamy do Przystani Rozewie gdzie na pewno odnajdziesz spokój oraz pełen relaks. .
Termin weekendy do 05.04.2020, 08-24.05.2020 oraz wszystkie od 09.10.2020.
Pakiet 2 nocy z możliwością przedłużenia.
Pakiet dla 2 osób.

od 218zł

Majówka

Może to jeszcze nie lato ale dni coraz bardziej słoneczne i dłuższe a gdzie indziej najlepiej je spędzić jeśli nie nad morzem. Oferta dla dwóch osób z możliwością powiększenia.
Termin od 27-04-2020 do 03-05-2020.
Pakiet 4 nocy.
Pakiet dla 2 osób/2+ (dodatkowa opłata).

od 540zł

Mariusz Uliczka ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Witam. Czy mozna do was przyjechać ze zwierzątkiem a dokładnie fretka Fretka ma swój zamykany transporter. Nie gryzie i nie niszczy. Proszę o odpowiedź.

11-06-12

Paweł Goyke ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Świetny obiektSuper warunkibardzo czysto i nowocześniezupełnie przy lesie i bardzo zacisznie.Dla maluchów plac zabaw wewnątrz i na zewnątrz i to powietrze..coś smacznego.Wygodne łóżkamiła pościelodprężąjące otoczenie..po to właśnie przyjechaliśmy i polecamy wszystkim.A nasz alergiczny synek nawet nie kichnął.SUPER KLIMAT

25-05-12

Aleksandra Knitter ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Rewelacyjne miejsce do odpoczynku. Zdecydowaliśmy się pojechac tam w kwietniowy weekend ale nie żałujemy. Wygodne komfortowo urządzone zapewniające ciszę i spokój a jednocześnie przygotowane na wszelkie potrzeby swoich gości. Przemiła obsługa. To miejsce do którego zamierzamy wracac. Dziękujemy

03-05-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

142 stopnie trzeba pokonać...

aby wejść na szczyt latarni morskiej w Rozewiu. Warto się nieco wysilić, bo z góry można obejrzeć wybrzeże Bałtyku, Jastrzębią Górę i okolicę. Widok przy ładnej pogodzie niezapomniany.

Już w najstarszej znanej...

flamandzkiej locji z połowy XV w. znajduje się opis przylądka Resehoned – dzisiejszego Rozewia (po kaszubsku Blëza).

WYBRANE ZDJĘCIA