OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Wrześniowy Relaks

Oferta w szczególności przygotowana dla studentów którzy wciąż jeszcze mogą cieszyć się wakacjami jak i tych których czekają jeszcze egzaminy ale czas nauki chcieli by spędzić w zacisznym miejscu nad Polskim morzem. Oczywiście oferta dostępna dla wszystkich zainteresowanych. Zapraszamy do rezerwacji.
Termin od 31-08-2020 do 04-10-2020.
Pakiet minimum 4 nocy.
Pakiet dla 2 osób.

od 504zł

Weekend we dwoje

Chcesz odpocząć od trudów mijającego tygodnia, stresów w pracy i ciągłych problemów. Zapraszamy do Przystani Rozewie gdzie na pewno odnajdziesz spokój oraz pełen relaks. .
Termin weekendy do 05.04.2020, 08-24.05.2020 oraz wszystkie od 09.10.2020.
Pakiet 2 nocy z możliwością przedłużenia.
Pakiet dla 2 osób.

od 218zł

Odpoczynek dla dwojga

Pakiet dla dwóch osób obejmujący co najmniej 7 dni, zawierjący zniżkę 10%.
Termin od 27-06-2020 do 30-08-2020.
Pakiet minimum 7 nocy.
Pakiet dla 2 osób

od 1197zł

Mariusz Uliczka ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Witam. Czy mozna do was przyjechać ze zwierzątkiem a dokładnie fretka Fretka ma swój zamykany transporter. Nie gryzie i nie niszczy. Proszę o odpowiedź.

11-06-12

Paweł Goyke ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Świetny obiektSuper warunkibardzo czysto i nowocześniezupełnie przy lesie i bardzo zacisznie.Dla maluchów plac zabaw wewnątrz i na zewnątrz i to powietrze..coś smacznego.Wygodne łóżkamiła pościelodprężąjące otoczenie..po to właśnie przyjechaliśmy i polecamy wszystkim.A nasz alergiczny synek nawet nie kichnął.SUPER KLIMAT

25-05-12

Aleksandra Knitter ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Rewelacyjne miejsce do odpoczynku. Zdecydowaliśmy się pojechac tam w kwietniowy weekend ale nie żałujemy. Wygodne komfortowo urządzone zapewniające ciszę i spokój a jednocześnie przygotowane na wszelkie potrzeby swoich gości. Przemiła obsługa. To miejsce do którego zamierzamy wracac. Dziękujemy

03-05-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Już w najstarszej znanej...

flamandzkiej locji z połowy XV w. znajduje się opis przylądka Resehoned – dzisiejszego Rozewia (po kaszubsku Blëza).

W przeszłości miały tu...

miejsce wydarzenia ważne dla historii naszego kraju, m.in. dwie bitwy morskie floty gdańskiej z okrętami krzyżackimi, przymusowe lądowanie króla Zygmunta III Wazy oraz początek "potopu szwedzkiego".

WYBRANE ZDJĘCIA