OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Mała rodzina

Pakiet przeznaczony dla rodziny składającej się z dwóch osób dorosłych i jednego dziecka do lat 10 (dla drugiego dziecka do lat 3 pobyt jest bezpłatny).
Termin od 27-06-2020 do 30-08-2020.
Pakiet minimum 7 nocy.
Pakiet dla 3 osób

od 1480,5zł

Majówka

Może to jeszcze nie lato ale dni coraz bardziej słoneczne i dłuższe a gdzie indziej najlepiej je spędzić jeśli nie nad morzem. Oferta dla dwóch osób z możliwością powiększenia.
Termin od 27-04-2020 do 03-05-2020.
Pakiet 4 nocy.
Pakiet dla 2 osób/2+ (dodatkowa opłata).

od 540zł

Rodzinny wypoczynek

Pakiet przeznaczony dla dużej rodziny bądź grupy maksymalnie do 6 osób. Pobyt w apartamencie.
Termin od 27-06-2020 do 30-08-2020.
Pakiet minimum 7 nocy.
Pakiet dla 6 osób.

2835zł

sdl

GIT wszystko zgodnie z opisem i zdjęciami eleganckie pokoje z łazienkami i do tego wypasiona kuchnia. obiekt położony blisko lasu więc cisza spokój ekstra miejsce dla kogoś kto ma ochotę odpocząć. bardzo ciekawe zejścia do plaży. bardzo dobry kontakt z bardzo sympatycznymi właścicielami polecam

22-06-12

filip karmel ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

siemka z reguły nie piszę opini i nie czytam ale tym razem robię wyjątek bo super mi się podobałowychaczyłem super ofertę na gruperach i za tą cenę nie spodziewałem się aż tak wygodnych komfortowych warunków pokój w świetnych kolorach łazienka wypaśna a kuchnia sam bym taką chciał będę polował na następną okazję pozdro

17-06-12

michalina jasień ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

witam właśnie wróciłam z rodzinką dziękuję za naprawdę fajny wypoczynekpiękny wygodny pokójprzemiłych właścicieli pomocnych i cierpliwych bardzo mi się podobało już zarezerwowałam sierpień i nie mogę się doczekac tej ciszy relaksu i cudnego morskiego powietrza polecam wszystkim ten nowy obiekt naprawdę warto

17-06-12

Daria Łazarska ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Jak najbardziej polecamy Przystań Rozewie najważniejsze że zdjęcia zgadzają się z rzeczywistością w pokojach czysto świerzo i pachnąco łazienki bardzo łądne wnętrza wyposażone stylowe kuchnia wyposażona. No i bardzo czysta plaża

14-06-12

kasia Z ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Spędzilismy tam kilka świetnych dni pomimo brzydkiej pogody rewelacyjny pokój zabaw w środku Nasze dzieci były zachwycone. Pokoje czyste przestronne. Polecamy serdecznie Rodzinka z Tarnowa

13-06-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Już w najstarszej znanej...

flamandzkiej locji z połowy XV w. znajduje się opis przylądka Resehoned – dzisiejszego Rozewia (po kaszubsku Blëza).

Blaski świetlne latarni morskiej...

imienia Stefana Żeromskiego następują co 3 sekundy i widoczne są z odległości 23,4 mil morskich.

WYBRANE ZDJĘCIA