OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Wymarzony odpoczynek

Pakiet obejmujący co najmniej 7 dni, zawierjący zniżkę w wysokości 20%.
Termin do 29-05-2021 (z wyjątkiem 03.04.2021-11.04.2021 oraz 01.05.2021-09.05.2021).
Pakiet minimum 7 nocy.
Pakiet dla 2 osób i więcej

od 728zł

Przygoda rodzinna

Pobyt w pokoju rodzinnym dla rodzinny z jednym lub dwójką dzieci powyżej 10 lat (dla trzeciego dziecka do lat 3 pobyt jest bezpłatny).
Termin od 26-06-2021 do 29-08-2021.
Pakiet minimum 7 nocy.
Pakiet maksymalnie dla 4 osób.

od 1858,5zł

Boże Ciało w Rozewiu

Jeszcze nie wakacje ale już prawie. Dlaczego by nie zacząć ich odrobinę wcześniej i spędzić wolne dni nad morzem, płacąc promocyjną cenę jak i jednocześnie unikając wakacyjnych tłoków. Oferta dla dwóch osób z możliwością rozszerzenia.
Termin od 29-05-2021 do 06-06-2021.
Pakiet 4 nocy.
Pakiet dla 2 osób/2+ (z dodatkową opłatą).

od 576zł

Anna Rogóż

Dom bardzo ładny pokoje wygodne pobliże lasu z jednej strony i widok na latarnię z drugiej coś fantastycznegoJedynym minsem jest odległość do morza 500 metrów podane na stronie internetowej to lekka przesadachyba że w linni prostej Trzeba iść conajmniej 1500 m a klif praktycznie wcale nie jest przystosowany.

23-03-13

Martyna Pilarska ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

bardzo ciche i kameralne miejsce mimo szarej jesieni i w kratkę pogody do domu wróciliśmy odprężeni i wyciszeni..i bardzo polecam na oderwanie się od codziennego zgiełku.Budynek jak nowy czysty i pachnącywygodne łóżkolas za oknem i morskie powietrze.super relaks.polecam wszystkim przepracowanym..jutro do pracy

09-10-12

Tomasz Jędrzejowski ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Zacznę może od lokalizacji. Fantastyczne ustronne miejsce do wypoczynku z dala od zgiełku i tłumu. Dojście do plaży krótkim spacerkiem pobudzającym poranne krążenie nie powinno stanowić najmniejszego problemu dla żadnej rodziny. Obiekt hotelu nowoczesny i wypozażony we wszelkie udogodnienia. Serdecznie polecamy wraz z żoną.

10-08-12

Adrian Baranowski ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Świetne miejsce na wypoczynek rodzin z dziecmi jak i par. Pokoje takie jak na zdjęciach czyste zadbane i pachnące nowością. Właściciele bardzo mili i pomocni. Gorąco polecam to miejsce i pozdrawiam

05-08-12

Magdalena Chudzińska ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Gorąco polecamrewelacja. Miejsce idealne na wypoczynek cisza spokój pełen relaks. Właściciele bardzo serdeczni i przyjaźni. Pokoje oraz lazienki pierwsza klasa nie chce się wracać do codzienności...

03-07-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Już w najstarszej znanej...

flamandzkiej locji z połowy XV w. znajduje się opis przylądka Resehoned – dzisiejszego Rozewia (po kaszubsku Blëza).

W przeszłości miały tu...

miejsce wydarzenia ważne dla historii naszego kraju, m.in. dwie bitwy morskie floty gdańskiej z okrętami krzyżackimi, przymusowe lądowanie króla Zygmunta III Wazy oraz początek "potopu szwedzkiego".

WYBRANE ZDJĘCIA