OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Rodzinny wypoczynek

Pakiet przeznaczony dla dużej rodziny bądź grupy maksymalnie do 6 osób. Pobyt w apartamencie.
Termin od 24-06-2022 do 28-08-2022.
Pakiet minimum 10 nocy.
Pakiet dla 6 osób.

5130zł

Pobyt czerwcowy oraz wrześniowy

Pakiet dla tych którzy nie muszą czekać do lipca czy sierpnia i wakcje mogą zacząć wcześniej jak i cenią sobie czerwcowy czy wrzesnowy spokój.
Termin od 26-05-2022 do 23.06.2023 oraz 29.08.2022 do 02.10.2022 (z wyłączeniem 16-19.06.2022).
Pakiet minimum 5 uwzgledniający 10% zniżki.
Pakiet uzależniony od typu pokoju.

od 774zł

Mała rodzina

Pakiet przeznaczony dla rodziny składającej się z dwóch osób dorosłych i jednego dziecka do lat 10 (dla drugiego dziecka do lat 3 pobyt jest bezpłatny).
Termin od 24-06-2022 do 28-08-2022.
Pakiet minimum 10 nocy.
Pakiet dla 3 osób

od 2538zł

Anna Rogóż

Dom bardzo ładny pokoje wygodne pobliże lasu z jednej strony i widok na latarnię z drugiej coś fantastycznegoJedynym minsem jest odległość do morza 500 metrów podane na stronie internetowej to lekka przesadachyba że w linni prostej Trzeba iść conajmniej 1500 m a klif praktycznie wcale nie jest przystosowany.

23-03-13

Martyna Pilarska ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

bardzo ciche i kameralne miejsce mimo szarej jesieni i w kratkę pogody do domu wróciliśmy odprężeni i wyciszeni..i bardzo polecam na oderwanie się od codziennego zgiełku.Budynek jak nowy czysty i pachnącywygodne łóżkolas za oknem i morskie powietrze.super relaks.polecam wszystkim przepracowanym..jutro do pracy

09-10-12

Tomasz Jędrzejowski ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Zacznę może od lokalizacji. Fantastyczne ustronne miejsce do wypoczynku z dala od zgiełku i tłumu. Dojście do plaży krótkim spacerkiem pobudzającym poranne krążenie nie powinno stanowić najmniejszego problemu dla żadnej rodziny. Obiekt hotelu nowoczesny i wypozażony we wszelkie udogodnienia. Serdecznie polecamy wraz z żoną.

10-08-12

Adrian Baranowski ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Świetne miejsce na wypoczynek rodzin z dziecmi jak i par. Pokoje takie jak na zdjęciach czyste zadbane i pachnące nowością. Właściciele bardzo mili i pomocni. Gorąco polecam to miejsce i pozdrawiam

05-08-12

Magdalena Chudzińska ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Gorąco polecamrewelacja. Miejsce idealne na wypoczynek cisza spokój pełen relaks. Właściciele bardzo serdeczni i przyjaźni. Pokoje oraz lazienki pierwsza klasa nie chce się wracać do codzienności...

03-07-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Latarnia morska Rozewie...

ma największy zasięg nominalny ze wszystkich latarni polskiego wybrzeża.

Już w najstarszej znanej...

flamandzkiej locji z połowy XV w. znajduje się opis przylądka Resehoned – dzisiejszego Rozewia (po kaszubsku Blëza).

WYBRANE ZDJĘCIA