OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Majówka

Może to jeszcze nie lato ale dni coraz bardziej słoneczne i dłuższe a gdzie indziej najlepiej je spędzić jeśli nie nad morzem. Oferta dla dwóch osób z możliwością powiększenia.
Termin od 27-04-2020 do 03-05-2020.
Pakiet 4 nocy.
Pakiet dla 2 osób/2+ (dodatkowa opłata).

od 540zł

Wrześniowy Relaks

Oferta w szczególności przygotowana dla studentów którzy wciąż jeszcze mogą cieszyć się wakacjami jak i tych których czekają jeszcze egzaminy ale czas nauki chcieli by spędzić w zacisznym miejscu nad Polskim morzem. Oczywiście oferta dostępna dla wszystkich zainteresowanych. Zapraszamy do rezerwacji.
Termin od 31-08-2020 do 04-10-2020.
Pakiet minimum 4 nocy.
Pakiet dla 2 osób.

od 504zł

Boże Ciało w Rozewiu

Jeszcze nie wakacje ale już prawie. Dlaczego by nie zacząć ich odrobinę wcześniej i spędzić wolne dni nad morzem, płacąc promocyjną cenę jak i jednocześnie unikając wakacyjnych tłoków. Oferta dla dwóch osób z możliwością rozbudowy.
Termin od 08-06-2020 do 14-06-2020.
Pakiet 4 nocy.
Pakiet dla 2 osób z możliwością rozszerzenia.

od 540zł

Aneta ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Witam, właśnie spędziliśmy jeden z najfajniejszych urlopów w Przystani Rozewie. Świetne warunki i wspaniała obsługa. Pokoje czyste, zadbane, pięknie urządzone, na miejscu basen - stanowił dodatkową atrakcję... Samo Rozewie - świetne na bazę wypadową... Wszędzie blisko... Piękne plaże sprawiają, że czuliśmy się jak w Grecji.... Zejścia urocze przez las - dla dzieci to dodatkowa atrakcja....

04-07-16

Marcin z Poznania

Właśnie wróciliśmy z wakacji w Przystani Rozewie - gorąco polecamy. My mieliśmy apartament - warunki super , duży salon z kuchnią do tego wygodna sypialnia, jesteśmy w czwórkę i miejsca z zapasem wystarczyło - wyposażenie ekstra. Cały kompleks też bardzo fajny - basen , placyk zabaw dla dzieci - na dole sala bilard itp - ale nie korzystaliśmy z uwagi na super pogodę. Mamy 4 letnie dzieci i trochę problemu było z zejściem na plażę - właściciel sugerował plaże w Karwi i naprawdę warto - 8 minut jazdy samochodem - ale plaża - żadnych schodów - przejście przez wydmę i już , a do tego 50 metrów od brzegu woda po kolana więc dla dzieci bajka. Parkingi bezpłatne . Podsumowując - Przystań Rozewie - szczerze polecam.

17-07-15

Remik B.

Do zejścia na plaże jest 1500 metrów poprawka gdyż strona wycina znaki przystankowe i polskie litery.

06-05-13

Remik B.

Polecam Cisza spokój fajnie wyposażone pokoje duża kuchnia ze wszystkim co potrzeba oraz jadalnia z wielkim tv bilardem etc. Rewelacyjna obsługa która nie zna słów nie da się Wszystko co potrzeba do spędzenia w naszym przypadku majówki 2013. Co do zejścia na plaże faktycznie jest 15 km do przejścia ale warto...

06-05-13

Michał Jarowski ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Spedziłem juz drugą Wielkanoc w Przystani i gorąco polecam. Dom zawsze czysty i pachnącymimo zimy ciepło i rodzinnie. Odświeżone wnetrza kuchnia została przystosowana do większej liczby gości i jest bilard i rowery i jadalnia. Nawet w niepogode polecam i pozdrawiam właścicieli.. do morza jest 500m a na plaże maksymalnie 1km.

28-04-13

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

W przeszłości miały tu...

miejsce wydarzenia ważne dla historii naszego kraju, m.in. dwie bitwy morskie floty gdańskiej z okrętami krzyżackimi, przymusowe lądowanie króla Zygmunta III Wazy oraz początek "potopu szwedzkiego".

Już w najstarszej znanej...

flamandzkiej locji z połowy XV w. znajduje się opis przylądka Resehoned – dzisiejszego Rozewia (po kaszubsku Blëza).

WYBRANE ZDJĘCIA